Για το ιστολόγιο

Από τους πρώτους κιόλας μήνες που αποκτήσαμε τον γιο μας, κυκλοφορούμε και ταξιδεύουμε πάντα μαζί. Το Διαδίκτυο είναι πηγή πληροφόρησης και ιδεών και τόπος συνάντησης οικογενειών που ταξιδεύουν, που έχουν αντιμετωπίσει τα ίδια προβλήματα, έχουν δώσει λύσεις σε πολλά από αυτά και ανταλλάσσουν εμπειρίες. Η πλειοψηφία του περιεχομένου που έχει να κάνει με οικογενειακά ταξίδια και μετακινήσεις δυστυχώς δεν είναι στα ελληνικά.

Στο Ταξιδεύοντας με παιδιά --- the family travel guide.blogspot.com τα κείμενα είναι από τις εμπειρίες της οικογένειάς μας μετά από 5 χρόνια οικογενειακών μετακινήσεων, από τις δημόσιες συγκοινωνίες της Αθήνας και τις διακοπές στη θάλασσα μέχρι τα ταξίδια μας εντός και εκτός συνόρων. Είναι επίσης κείμενα από πηγές στο Διαδίκτυο, από ειδήσεις και ιδέες σχετικά με το πώς μπορεί να οργανωθεί ένα οικογενειακό ταξίδι με παιδιά.

Τα προϊόντα των διαφημίσεων στις αναρτήσεις και στα banner είναι ιδέες που μπορεί να φανούν χρήσιμες. Δεν είναι δοκιμασμένα από προσωπικές αγορές και δεν είστε υποχρεωμένοι να τα επισκεφτείτε.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails